Wil jij ook een inspirerende werkomgeving creëren en je bedrijfsidentiteit omzetten in beeld?

Ons team van experts staat klaar om jouw visie tot leven te brengen en de kracht van kunst in jouw organisatie te verwezenlijken. Bij Business Art Service geloven we dat kunst niet alleen esthetische waarde toevoegt binnen een organisatie, maar ook bijdraagt aan groei en succes door creativiteit en verbinding te stimuleren. Wij begrijpen de kwaliteit van kunst om te kunnen communiceren zonder woorden, te inspireren en te transformeren.

Wie we zijn

Als experts in kunstadvies en -verhuur verbinden we mensen door middel van kunst. We begrijpen de kwaliteit van kunst om te kunnen communiceren zonder woorden, te inspireren en te transformeren. We vormen de schakel tussen kunstenaar en klant en creëren impact met een kwaliteitscollectie bestaande uit diverse kunstvormen. Met vier decennia aan kennis en ervaring zijn we marktleider in verhuur van hedendaagse kunst binnen de zakelijke sector in Nederland en België.

Connect with art

Bij Business Art Service zijn we overtuigd van de kracht van kunst. Het is onze missie om bedrijven te ondersteunen bij het integreren van kunst in hun kantoor, maar ook in de bedrijfscultuur, zodat ze een inspirerende en productieve werkomgeving kunnen creëren. Wij geloven dat kunst niet alleen esthetische waarde toevoegt binnen een organisatie, maar ook bijdraagt aan groei en succes door creativiteit en verbinding te stimuleren. Kunst is een krachtig instrument om de visie, waarden en identiteit van je organisatie uit te dragen.

Volg ons op Instagram