Exclusieve kunstbeleving

Wil je je klanten, partners of personeel een unieke culturele ervaring bieden? Ons team kunstexperts laat je graag bijzondere kunstervaringen beleven, zoals exclusieve rondleidingen in galeries en musea of atelierbezoek. 

Heb je een specifieke visie of wens, of wil je een kunstbelevenis koppelen aan bepaalde thematiek? Dan ontwikkelen we graag een art event op maat. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Meer weten?

Art walks in eigen collectie

Betrek je medewerkers bij de kunstwerken van je organisatie en laat een van onze art consultants een art walk langs je collectie geven. Wat is er te zien in het werk? Wat is de gebruikte techniek en hoe wordt het werk gemaakt? Zijn er verbanden te leggen tussen het werk en actuele thema's? Door middel van een art walk komt de bedrijfscollectie tot leven en raken je medewerkers meer betrokken bij hun omgeving.

Exclusieve rondleidingen

Staat er binnenkort een bezoek van (internationale) klanten of partners op de planning en wil je hen een exclusieve ervaring bieden? Dan leiden onze experts jou en je gasten graag rond op een kunstbeurs of expositie. We brengen je onder andere op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de kunstwereld, zoals Artificial Intelligence (AI) en Non Fungible Tokens (NFT's). Daarnaast besteden we ook aandacht aan esthetiek en techniek, en laten we je kennismaken met opkomend talent.

Benieuwd naar de impact van kunst op jouw organisatie?

In onze brochure 'De kracht van kunst in het kantoor - van werken naar ontmoeten' benadrukken we de waarde van kunst in het bedrijfsleven en laten we zien hoe kunst kan bijdragen aan het succes van jouw organisatie.