“Art teaches nothing, except the significance of life”

- Henri Miller

Kunst verbetert de kwaliteit van je organisatie, zowel direct als indirect. Naast het stimuleren van een inspirerende werkomgeving en het bijdragen aan een gezonde kantoorcultuur, kun je door middel van kunst ook de creativiteit bij je medewerkers bevorderen. De wetenschappers en kunstenaars in ons team van experts bieden masterclasses die inspelen op actuele thema’s en aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Als er een specifiek onderwerp is dat binnen jouw organisatie extra aandacht verdient, kunnen we met plezier een masterclass op maat ontwikkelen. Op deze manier kunnen we een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het inspireren van je medewerkers.

Meer weten?

Leren van kunst

Blijven groeien: niet alleen als bedrijf, maar ook als individu. Ter ondersteuning van onze dienstverlening bieden we een divers aanbod aan diensten en activiteiten die de kracht van kunst onderstrepen. Zo laten we zien hoe kunst ingezet kan worden om creativiteit binnen organisaties te stimuleren. Kennisoverdracht in de vorm van dienstondersteunende activiteiten is bij ons volop in ontwikkeling. We bewegen mee met de behoeften van de tijd en passen ons aanbod daarop aan. Denk hierbij aan masterclasses, expert meetings en lezingen op het gebied van kunst en design, maar ook aan meer actieve kunstervaringen die de creativiteit van de werknemer stimuleren, zoals kunstzinnige teamuitjes, art walks en atelierbezoek

Benieuwd naar de impact van kunst op jouw organisatie?

In onze brochure 'De kracht van kunst in het kantoor - van werken naar ontmoeten' benadrukken we de waarde van kunst in het bedrijfsleven en laten we zien hoe kunst kan bijdragen aan het succes van jouw organisatie.