Kunstverhuur

Business Art Service werkt met een eenheden-systeem. Ieder kunstwerk telt voor één of meer eenheden; dit is afhankelijk van de waarde van het kunstwerk. Zo zal een grafisch werk (een zeefdruk, litho of ets) in de norm 1 tot 2 eenheden waard zijn, en een origineel kunstwerk (acryl op doek, of beeld) voor 3 tot 8 eenheden tellen. De huurperiode is van invloed op de totaalprijs, wanneer je een contract voor meer jaren tekent, krijg je korting op het huurtarief.

Inbegrepen in het verhuurtarief zijn: het persoonlijk advies van onze art consultant, verzekering van de kunstwerken op locatie, levering, ophalen en inrichting, een jaarlijkse kunstwissel, content rondom de collectie en een plaatsingsrapport.

Indien je interesse hebt in een kleine selectie kunstwerken én je vindt het prima om volledig online tot een selectie te komen, kijk dan bij Kunst.nl; het online service platform van Business Art Service.

Collectieadvies, collectiebeheer en consultancy bij werk in opdracht

Bij collectieadvies, -beheer en consultancy bij werk in opdracht, gaan we uit van een uurprijs en kunnen we, wanneer de opdracht overzichtelijk is ook een vaste prijsafspraak maken. Na een intake met onze art consultant zullen wij een offerte uitbrengen.

Vrijblijvend kennismaken?

Ben je op zoek naar kunst op kantoor? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende offerte of gratis proefplaatsing. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook mailen of bellen op 088 1800 180.

Gratis proefplaatsing