Wanneer je als organisatie op zoek bent naar kunst met een specifieke thematiek of functie, dan adviseren en begeleiden onze experts je graag in dit proces. Denk bijvoorbeeld aan een grote muurschildering, kunst die de akoestiek beïnvloedt of die fungeert als ruimteverdeler. Indien er meer maatwerk gewenst is, kunnen we ook geëngageerde kunst - kunst die een bepaalde doelgroep aanspreekt - in opdracht laten uitvoeren.

Met ons uitgebreide netwerk van kunstenaars en ontwerpers in Nederland en België verbinden we jou als opdrachtgever met deze creatieve professionals. Wij zijn gespecialiseerd in het managen van opdrachten en begeleiden je bij het vinden van de juiste kunstwerken voor jouw organisatie.


Download het magazine Van Werken naar Ontmoeten

De functie van kantoor is veranderd, mede door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Medewerkers komen naar kantoor om elkaar en klanten te ontmoeten. En wat ze meenemen naar de zaak is vrijheid om het werk zelf in te delen, met ruimte voor eigen initiatief en gezonde afwisseling tussen werk- en privétijd.

We vertellen hier graag over in ons magazine Van Werken naar Ontmoeten.

Download ons magazine