Beschik je over een eigen collectie? Dan delen we graag onze expertise op het gebied van collectieadvies en -beheer. We inventariseren en adviseren bij zowel verzamelen als ontzamelen.

In het geval van verzamelen, adviseren en begeleiden onze experts bij aankoop, werk in opdracht of bij beurs-, atelier-, en expositiebezoek. Ook kunnen we een collectiestrategie ontwikkelen voor je bestaande collectie en de eventuele uitbreiding daarvan.

Is het uitgangspunt ontzamelen, dan stellen onze experts een plan op en coördineren we het traject van veilen en doneren. We beschikken over een groot netwerk van (inter)nationale veilinghuizen en online platforms en verbinden jou met de juiste kanalen.


Download het magazine Van Werken naar Ontmoeten

De functie van kantoor is veranderd, mede door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Medewerkers komen naar kantoor om elkaar en klanten te ontmoeten. En wat ze meenemen naar de zaak is vrijheid om het werk zelf in te delen, met ruimte voor eigen initiatief en gezonde afwisseling tussen werk- en privétijd.

We vertellen hier graag over in ons magazine Van Werken naar Ontmoeten.

Download ons magazine