Direct aanvragen

Dat kunst een mooie toevoeging is in de kantoorruimte, zal voor de meeste mensen wel aannemelijk klinken, maar welke toegevoegde waarde biedt het nou écht? Welke kunst werkt in welk kantoor en hoe staan de medewerkers hier tegenover? 

Wat als je dit wil uitproberen zonder er direct aan vast te zitten? Dan kan je gebruikmaken van onze gratis proefplaatsing voor huurkunst. Wij begrijpen dat je eerst een product wil ervaren voordat je daadwerkelijk knopen doorhakt. Zeker wanneer het gaat om zo’n persoonlijk product als kunst. Met deze reden vinden we het belangrijk om die ervaring vrijblijvend aan te bieden aan elke nieuwe klant, door middel van een gratis proefplaatsing. Zonder kleine lettertjes, gewoon ter kennismaking.

Hoe het werkt

Screenshot 2023 09 08 at 12.20.27

Bespreek je wensen

We plannen een afspraak bij jou op kantoor met een van onze art consultants, om erachter te komen welke kunst je graag op kantoor zou willen en welke doelen dit kan ondersteunen.

Screenshot 2023 09 08 at 12.20.27

Ontvang een kunstvoorstel op maat

Na het gesprek maakt onze art consultant een voorselectie van geschikte kunstwerken. De selectie komt samen met een art handler naar jouw kantoor. Zij zijn verantwoordelijk voor de volledige inrichting.

Screenshot 2023 09 08 at 12.20.27

Proefplaatsing

Vervolgens wordt de kunst op de gewenste plekken opgehangen en ontvang je een prijsopgave voor de huurkosten van de gemaakte selectie werken. Na een maand kun je kiezen om het werk te laten hangen of om het weg te laten halen.