Manutan kiest voor kunst van Business Art Service. Manutan is de samenwerking aangegaan met Business Art Service om elke werkplek nóg aantrekkelijker maken met kunst.

Inspirerende werkplekken

Manutan, Europa's bekendste leverancier in zakelijke inrichting, zorgt sinds jaar en dag voor de optimale werkplek. Of het nu gaat om een kantoor, buitenterrein of magazijn, het aanbod is breed genoeg om haar klanten te kunnen voorzien. Met als terugkerend thema Well-Working is het de missie van Manutan om iedere werkplek efficiënt, ergonomisch en inspirerend in te richten. 

Kunstuitleen en Well-Working

In het thema Well-Working vonden Business Art Service en Manutan elkaar. Net als Manutan vinden wij dat een inspirerende werkplek leidt tot betere prestaties en een hogere mate van werkgeluk. Business Art Service gelooft in motivatie door inspiratie en dit sluit naadloos aan bij de missie van Manutan.

Nu kunnen Klanten van Manutan hun interesse in Business Art Service via de Manutan website of hun accountmanager kenbaar maken. Business Art Service neemt hierna de adviserende rol over.

Interesse? Neem contact met ons op!