Kunst: ook dat is Well Working

Manutan is partner van Business Art Service, en dat is logisch. Ook Manutan gelooft in het belang van een inspirerende kantooromgeving waar de werknemer voorop staat. Beide staan we voor Well Working, en kunst kan hierbij het sluitstuk zijn.

Manutan is dé bekendste leverancier van artikelen voor kantoor, magazijn, werkplaats en buitenterrein. In zijn dienstverlening staat, zoals bij Business Art Service, klantvriendelijkheid, gemak en ontzorgen voorop.

Ontvang ons unieke aanbod

Neem nu kunst op kantoor en ontvang ons unieke aanbod. Je krijgt:

  1. Een maand gratis kunst op proef of een gratis Art Walk.

  2. Korting op kunst voor het thuiskantoor via Kunst.nl.

  3. De eerste 10 aanvragen ontvangen een unieke kabouter van kunstenaar Bram Ellens (foto)

Business Art Service: maakt kunst makkelijk

Wij vertellen je graag over alle mogelijkheden van kunst op de werkvloer. Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op. De eerste 10 aanvragen ontvangen bovendien zo’n leuke kabouter van kunstenaar Bram Ellens.

Business Art Service is al 35 jaar marktleider in kunstuitleen voor bedrijven. Waarom? Omdat wij geloven in motivatie door inspiratie. En dat voor iedereen. Wij vinden dat iedereen het effect van kunst ervaart.

Hoe we dat doen? Onze aantrekkelijke verhuurformule biedt toegang tot ruim 40.000 werken van meer dan 800 kunstenaars. Lees meer over kunstverhuur.

Voor veelvoorkomende problemen in de moderne kantooromgeving biedt functionele kunst een oplossing: van geluidsoverlast en akoestiek tot gebrek aan privacy. Ben je op zoek naar een echte blikvanger? Ook met kunst in opdracht helpen we graag. Lees meer over functionele kunst.

Heb je al kunst in huis? Voor organisaties met een eigen collectie bieden wij specialisten in collectieadvies en collectiebeheer. Lees meer over collectieadvies of collectiebeheer. Of bekijk onze services.

Onze realisaties

Dura Vermeer

"Kunst zorgt voor gezelligheid. Het kantoor moet een fijne, inspirerende werkplek zijn."