3
cbs media columbia broadcasting system3354 v2
duravermeer logo 2 v2
dv
Logo Wila
Naamloos
uwv logo v2

Over ons

Bij Business Art Service verbinden we jouw organisatie met kunst en creëren we impact met een kwaliteitscollectie die bestaat uit diverse kunstvormen.

Het integreren van kunst in je bedrijfscultuur creëert een gezonde, stimulerende omgeving die je medewerkers inspireert, de creativiteit bevordert en een positieve indruk maakt op je klanten en andere belanghebbenden.

Met vier decennia aan kennis en ervaring zijn we marktleider in verhuur van hedendaagse kunst binnen de zakelijke sector in Nederland en België. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in collectiebeheer en -advies en bieden we consultancy bij werk in opdracht. 

Over ons

Onze projecten

Meijburg & CO

“Kunst prikkelt en bevordert de discussie; dat is een kwaliteit die fotobehang of een groenwand simpelweg niet kan bieden.”

Domus Valuas

"Kunst als fundament voor luxueus wonen met zorg."

WILA

"WILA en Business Art Service combineren technische precisie met expressieve kunst om een inspirerende en creatieve werkomgeving te creëren."

Onze diensten

Kunstverhuur

Door gebruik te maken van onze verhuurformule hoef je geen grote investering te doen. Bovendien biedt de inbegrepen kunstwissel je de mogelijkheid om jaarlijks eenvoudig in te spelen op de actualiteiten en veranderingen binnen jouw organisatie.

Lees meer

Consultancy bij werk in opdracht

Wanneer je op zoek bent naar kunst met een specifiek thema of specifieke functie, dan adviseren en begeleiden onze experts je graag in dit proces. Wij zijn gespecialiseerd in het managen van opdrachten en begeleiden je bij het vinden van de juiste kunstcollectie voor jouw organisatie.

Lees meer

Collectieadvies en collectiebeheer

Beschik je over een eigen collectie? Dan delen we graag onze expertise op het gebied van collectieadvies en -beheer. We inventariseren en adviseren bij zowel verzamelen als ontzamelen.

Lees meer

Zo werkt het

contact

1. Contact

Neem contact op met Business Art Service via het contactformulier of bel: 088 1800 180

group 83x

2. Intake

Onze art consultant komt bij je langs, inventariseert je wensen en denkt met je mee

group 63x

3. Voorstel

Een voorstel op maat volgt en je weet direct waar je aan toe bent

group 43x

4. Uitvoering

Onze experts gaan voor je aan de slag