In de laatste levensfase van onze dierbaren is kwaliteit van zorg van onschatbare waarde. Bij Business Art Service begrijpen we dat goede zorgverlening verder reikt dan medische ondersteuning. Het draait om kwaliteit van leven in een omgeving die veiligheid, structuur en verbondenheid biedt. Naast het voorzien in persoonlijke aandacht is het essentieel om ouderen uit te blijven dagen met activiteiten die aansluiten bij hetgeen ze in hun meer actieve leven ondernamen.

Kunst bevordert de creativiteit, niet alleen bij de makers, maar ook bij degenen die het ervaren. Door kunst te beleven, kunnen we even ontsnappen aan de realiteit van alledag. Wij zijn er trots op kunst toegankelijk te maken voor zorginstellingen, met een benadering die volledig is afgestemd op uw organisatie. 

In deze brochure laten we u kennismaken met de kracht van kunst in zorginstellingen, en hoe Business Art Service uw organisatie hierin kan ondersteunen. Samen kunnen we een omgeving creëren waarin ouderen in verbinding blijven staan met de maatschappij en hun leven zoveel mogelijk kunnen voortzetten zoals ze dat gewend waren.

Vul het formulier in en ontvang de brochure vrijblijvend in uw mailbox.

Meer weten?

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Bel of mail ons gerust, of laat uw gegevens achter op het contactformulier. Onze art consultant kan u alles vertellen over onze dienstverlening. We streven ernaar om binnen één werkdag te reageren.

Contact