Download ons magazine

De identiteit van een bedrijf is de kern van het bestaan, de wortels van een organisatie. Het is een directe weerspiegeling van de cultuur en structuur binnen je bedrijf. Klanten en (nieuwe) medewerkers kiezen voor jouw bedrijf of product op basis van jouw identiteit. Aangezien meer consumenten en bedrijven waarde hechten aan duurzaamheid en ESG, wordt het steeds belangrijker om je duurzame identiteit uit te stralen.

Waarom zou je jouw duurzame boodschap delen? Daar is een goede reden voor! Je voorziet allereerst in de behoefte van jouw klant of relatie: die is namelijk op zoek naar duurzame diensten of producten.

Ook Business Art Service levert een bijdrage aan de circulaire maatschappij. Benieuw hoe wij dat doen én hoe jij kan bijdragen? Download dan ons nieuwe whitepaper Hoe kunst je duurzame identiteit kan versterken.

In dit magazine leggen we uit hoe je, als bedrijf, op een verrassende en unieke manier kunst kan inzetten op onderwerpen zoals communicatie, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en welbevinden.

Kunst kan bijdragen aan een goede dialoog en kan worden ingezet met een doel. Het versterkt of onderstreept, op een verrassende en unieke manier, jouw boodschap. Onderwerpen waar we dieper op in gaan: duurzaamheid, wellbeing, communicatie en kunstenaars.

Vul je gegevens in en ontvang het gratis magazine

Dit zeggen onze klanten

Het zou mooi zijn als een kunstwerk een positieve afleiding kan vormen en soms een gesprek op gang kan helpen.

- Sjoerd Brattinga, Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar

Jij hebt ons stap voor stap meegenomen in het proces, adviezen gegeven en hulp aangeboden waar dat nodig was.

- Wendy Zandvliet, Royal FloraHolland

Je had het in ons gesprek over ontzorgen, dat heb je meer dan gedaan!

- Frank van der Leest-Morssinkhof, Coöperatie VGZ

Meer weten?

Heb je interesse in onze diensten of wil je meer weten? Bel of mail ons gerust, of laat je gegevens achter op het contactformulier. Onze art consultant kan je alles vertellen over onze dienstverlening. We streven ernaar om binnen één werkdag te reageren.

Contact