Weer terug naar kantoor

De functie van kantoor is veranderd, mede door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Medewerkers komen naar kantoor om elkaar en klanten te ontmoeten. En wat ze meenemen naar de zaak is vrijheid om het werk zelf in te delen, met ruimte voor eigen initiatief en gezonde afwisseling tussen werk- en privétijd.

We vertellen hier graag over in ons magazine Van werken naar Ontmoeten.

Maar wat betekenen deze veranderingen voor de werkplek? En hoe richt je een kantooromgeving in die het nieuwe, hybride werken omarmt? Kortom: hoe maak je de werkplek futureproof?

Je leest erover in dit magazine. Hier vind je tips, interviews met experts en informatie over nieuwste kantoortrends. Wij hebben ervaringen van onze klanten en de laatste ontwikkelingen op kantoorgebied én onze eigen kennis gebundeld.

Je kan het magazine downloaden door het formulier in te vullen. Je ontvangt de uitgave gratis en vrijblijvend in je mailbox.

Vul je gegevens in en ontvang het gratis magazine

Maak van het kantoor een ontmoetingsplaats

Anders werken vraagt om een andere werkplek. Op het werk willen mensen samenkomen, inspireren, enthousiast raken en maken en van elkaar leren. En ze willen zich er kunnen concentreren én ontspannen. Alles wat werken dynamisch maakt vind je straks op kantoor.

Zet de werknemer centraal

Mensen voelen zich thuis in een werkomgeving die een positieve beleving aanmoedigt. Het gevoel je thuis te voelen op je werkplek is een ervaring van wellbeing. Dit is de plek waar ideeën worden geboren, waar mensen plezier krijgen in het uitwisselen van kennis of juist zin hebben om aan de slag te gaan. De eentonigheid van het werk bestaat niet meer. Mensen zoeken deze werkomgeving op, omdat ze daar het gevoel hebben er het beste van zichzelf kwijt te kunnen. Ook dat is het effect van kunst.